woensdag 13 augustus 2014

Tuinmeubelen van afvalhout

Manlief was jarig! En hij had bedacht een tuinbank te willen hebben. Hatseflatser heeft toen internet afgespeurd en 20 gratis pallets opgehaald. ('t Was alles of niks, ja dan maar alles). En dit was het resultaat!


(Ik had 'm één balkje lager gemaakt omdat ik van mening was dat ik anders niet meer naar buiten kon kijken, maar volgens manlief viel dat wel mee, dus is hij een balkje hoger geworden. Maar 'k heb 'm écht zélf gemaakt:) 


Tjah en toen zag het er nog zo uit voor het huis:


Daarom maakten we samen ook nog maar een tafel. 


En nóg pallets over. Daar werd nog een stoel van gemaakt. Nou ja, misschien is troon een beter woord.


Ja, je raadt het al, nog steeds hout over. Twee verrijdbare multifunctionele hockers (eh schrijf je dat zo?) volgden.En een plantenbak. (Voor de kruiden, ik had het een keer in mijn hoofd gehaald munt in de tuin te zetten. Ai, ik ben benieuwd hoe de tuin er bij de buren twee straten verder nu uitziet. Dus nu maar kruiden in een pallet.)Dat idee haalde ik van pinterest. Leuk om eens te zoeken op pallet gardening.

En er staan nog steeds pallets voor de deur. Dus: u kunt bestellen :) 


5 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je man.
  En wat boft deze kerel dat hij zo`n handige vrouw heeft!
  Jou tuin meubeltjes zijn geslaagd, super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je nu eens voor ons atelier/workshopruimte kasten/stellingen in elkaar hatseflatst?:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee. Ik spreek je volgende week wel. Ik heb nog een adresje waar ik wss meer pallets kan halen.

   Verwijderen
 3. Ook ik wil je nog feliciteren met je man zijn verjaardag. Maar waaauw wat ben je weer creatief geweest zeg! Ik kijk mn ogen uit! Zo mooi...je kruidenrek vind ik ook super van kleur! ik zou zeggen volgens mij kan je hier mooi in bijverdienen!

  Fijn weekend.
  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.