Workshop

Vrijgezellenfeestje? Of gewoon gezellig met vriendinnen wat doen? Een workshop is altijd leuk. Boek bij Hatseflatser uw voordelige workshop papierkralen maken.

Brabantse ervaring

In deze workshop leert u papierkralen maken waarmee u in het tweede deel van de workshop een smaakvolle armband kunt maken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat u vooral een gezellig moment hebt met elkaar. Bij de kosten inbegrepen is daarom ook wat lekkers en wat te drinken. Er is voldoende ruimte om gezellig met elkaar te praten. Vanaf september draagt hier ook de unieke gastvrije Brabantse locatie van een mandenmakersdijkhuisje aan bij. U kunt ook een combinatie boeken met een rondleiding in de mandenmakerij. Hiervoor kunt u contact opnemen via de website www.versteegmanden.nl

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen 12.50 per persoon. Alle materialen zijn hierbij inbegrepen. De workshop duurt ongeveer 2 uur en u maakt een armband. Wilt u liever een ketting maken? Dat duurt zo'n 3 uur en kost 15 euro per persoon. 
Voor kinderen is er een aangepaste workshop. Deze kost 7.50 per persoon.
U kunt een workshop boeken vanaf 4 personen.

Beschikbaarheid

Neem voor beschikbaarheid contact op met Hatseflatser. U kunt dit doen door op dit bericht te reageren of een e-mail te sturen.

Locatie

Vanaf waarschijnlijk januari 2015 vindt de workshop plaats op de unieke locatie van een 150 jaar oud mandenmakersdijkhuisje in Wijk en Aalburg. Tot die tijd is er de mogelijkheid van een workshop in Wijk en Aalburg of Poederoijen. 
Hatseflatser kan ook bij u thuis langs komen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. (35ct per kilometer vanaf Poederoijen)1 opmerking:

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.