woensdag 5 juni 2013

Luiermandje


Mijn schoonma had nog een luiermandje staan, wat wonderwel bij mijn wieg paste. (Allebei buff. Ik moet jullie toch even vertellen hoe je buff teen krijgt: je stopt een bos grauwe wilgenteen in een ketel kokend water en laat het 24 uur koken. Dan kun je het schilletje er af halen en is het sap van de grauwe schil in de witte teen getrokken en heb je deze kleur dus: buff. Schil je het niet, dan blijft het grauw. Schil je het zonder koken dan heb je witteen. @ pa, als het niet klopt, dan hoor ik het wel:) )

Oké ik dwaal af. Nu heb ik dat mandje bekleed met de stof waar ik ook de wieg mee heb bekleed en ik vind het nog wel aardig gelukt ook (het wordt nog wat met dat naaimisschien). Dus: nu heb ik dezelfde wiegbekleding, luiermandje en dekbedhoes. Allemaal van dezelfde dekbedhoes gemaakt. (eh, dat is niet waar, die op het bed ligt is natuurlijk nog heel). Ik heb samen met m'n ma ook nog hoesjes gemaakt voor de klossen onder het bed, die laat ik nog wel een keer zien.

De rest van de stof is bij mijn ma, die gaat er wat van maken. (verrassing, voor mij dan:))

1 opmerking:

  1. Hoe noem je zoiets eigenlijk?
    Dit is toch geen recyclen?;)
    MCV

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.