maandag 25 februari 2013

Rok breien

Mijn frustratie met de naaimachine is bekend. Maar waarom zou je kleding ook naaien? Breien gaat ook
prima. Nog goedkoop ook. Het patroon komt uit een boekje dat ik van mijn ma kreeg. (tip: 1 euro bij de Action). Kabels breien is echt niet moeilijk! Gewoon even googelen, dan kun je het zo. Je hebt een kabelnaald nodig, maar ik doe het gewoon met een haaknaald.


Ik gebruikte wol van de Zeeman. 2 Bollen voor de voorkant en 2 voor de achterkant. (1 euro per stuk). Ik had nog wat over, daar ben ik ook wat leuks mee aan het doen, dat komt nog:)


 Je kunt hem ook zo dragen dus. Ik heb de achterkant grijs gemaakt, dan wordtie niet zo snel vies:) De knopen komen bij mijn ma uit de knopendoos.

Ik heb 'm niet gevoerd, maar draag 'm gewoon met en onderrok.

Inmiddels vragen mensen of ik voor hen ook zo'n rokje wil breien. Ik denk dat ik maar een workshop kabelbreien ga geven ofzo, dat is voordeliger:)

Bijkomend voordeel: inmiddels ben ik twee kabelnaalden rijker (van mijn zusje en mijn oma gehad).

Een fijne dag gewenst!


4 opmerkingen:

 1. Wat een creatieveling ben je toch! :) Leuk om te lezen. Ik dacht dat ik me aangemeld had als 'volger' maar blijkbaar is dat toch niet gelukt. Zal het nog eens proberen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is nog niet gelukt zie ik? Ik ben ook niet zo'n handigerd op digi-gebied:) ik probeer dat knopje wat duidelijker neer te zetten, maar dat wil nog niet lukken.

   Verwijderen
 2. Het is echt heel leuk geworden!!

  Gr. MCV

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel leuk en super mooi!
  Liefzz Lianne

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.