zaterdag 2 februari 2013

Naai-misschien

Ik ben opgegroeid met de naaimachine. Ik denk dat ik toen ik een jaar of 10 was al een eigen naai-machine had. En het enige wat ik met dat ding doe is: ruzie maken.

Telkens begin ik weer heel moedig aan het één of ander project, altijd gevolgd door mislukking.
Wat gebeurt er? De naald breekt, de draad draait helemaal in de machine, het klosje draait niet, of zo hard dat ik net zo goed kan gaan rijgen.

Vooral dat laatste is een groot probleem. Spanning instellen? Helpt niet.
Vandaag ben ik weer eens begonnen. Met vallen en opstaan. Nu moet ik het laatste stukje gaan naaien, wat echt heel netjes moet. Keurig gespeld. Netjes genaaid. Draai ik het geval om: aan de achterkant één losse bende.

Zucht.. ik geef de moed op denk ik :(

4 opmerkingen:

 1. Misschien ligt het echt aan de naaimachine? En niet aan jou... Zo klinkt het in ieder geval;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou kunnen. Feit is dat ik met de naaimachine van mijn ma ook altijd ruzie had. Maar misschien moet ik 'm ook maar's naar de naaimachinedokter brengen (met parkeerplaats voor de deur dan:))

   Verwijderen
 2. Zeg,laat je man 'm dan dragen want volgens mij begrijp ik dat je dat nú niet mag doen, ook niet als er een P.plaats voor de deur is!
  Gr.MCV

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tot 10 kilo toch? :P Gisteren mijn tas gewogen, die was 7.7 kg

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.