maandag 26 mei 2014

Wat een dag wat een dag #3

Deze foto's heeft de fotograaf gemaakt. Zo zag het er dus uit...


Cupcakes gemaakt door de moeder van MonicaEen deel van de zoete tafel van de High Tea (er was ook een hartige).

M&E wat supergaaf dat we dit mochten doen!!


Zelf maakte ik 40 van bovenstaand kwarktaartje. Het idee heb ik van mijn schoonzusje. Zij deed dit voor de kinderen op een verjaardag in een gekleurd bekertje. (Het enige jammere is dat deze taartjes gingen verkleuren).Een schaaltje :) bowl


En ik had nog puddingbroodjes gemaakt. Maar dat is nogal inspiratieloos hè, zal ik hier maar niet laten zien.3 opmerkingen:

 1. Luister, er is niets inspiratieloos aan puddingbroodjes. Die zijn gewoon heeeeeeeel lekker. Ik ben benieuwd hoe je de "pudding" hebt gemaakt. Banketbakkersroom? Uit een pakje?

  Groetjes,
  Louiza

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) ik wilde zelf pudding maken, maar had daar geen tijd voor dus werd t een pakje, maar een geniaal recept wat ik anders gebruik vind je hier: http://vijfeurominder.dalanjo.nl/tag/recept-puddingbroodjes/

   Verwijderen

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.