maandag 4 maart 2013

Van volgers en pageviews

Even een ander verhaaltje.

Hoewel ik ondertussen al 44 berichten heb geschreven, ben ik nog steeds niet zo handig in de omgang met blogger.com

Als ik bij statistieken kijk zie ik dat ik vandaag 125 pageviews heb gehad, maar ik kan dat bijna niet geloven:) Iemand een idee hoe dat kan komen? (Ik heb aangevinkt dat hij mij niet meerekent bij de pageview).

Mocht je nu denken: ik lever ook een aandeel in die pageviews: aarzel niet om volger te worden.
Dit kan door in het menuutje rechts op 'volgers' te klikken en dan op 'aanmelden'.  Je kunt je ook met je e-mail aanmelden onder 'subscribe'.

Heb je zelf leuke ideeën: laat gerust een berichtje achter. Ik sta altijd open voor gastblogs:)

1 opmerking:

  1. Een van je zusjes plaatste weleens een link op FB. En je staat bij mijn favorieten. Dat helpt vast ;-) Alleen wil ik eerst een nieuw google-account voor ik volger word, waarop ik gewoon M8 heet ;-)
    En ja, je blog is natuurlijk gewoon heel leuk! :D

    Om meer reacties te krijgen, kun je het beste dat irritante 'bewijs dat je geen robot bent' uitzetten. Dat scheelt het overtype van een bijna onleesbare code en maakt de drempel wat lager. En spamreacties krijg je toch bijna niet, en kun je anders makkelijk weghalen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.