maandag 23 juni 2014

Washitape

Oké, het past niet helemaal bij mij: van die gekochte tapejes. Maar opzich is het wel weer hatseflatsig om met plakband te werken.
Nou ja, ik had bonnen en geld voor mijn verjaardag gehad dus:)'k Had er nog één, maar perongeluk al verstuurd zonder foto. 
Ik heb de tip gebruikt van Miranda, om een opening te laten. Zij geeft 15 tips voor het gebruik van washi-tape op een kaart Klik 

1 opmerking:

  1. Washitape is heerlijk hatseflats-materiaal! Beetje scheuren of knippen, een beetje plakken en eventueel herplakken, een strookje recht een strookje scheef, leuke stempel erbij en.... hatseflats een leuk kaartje! Ze zijn leuk geworden, helemaal door de vlaggetjes er ook nog midden in. Leuk dat mijn blogbericht je heeft kunnen inspireren tot deze kaarten. OOK leuk dat je je eigen draai aan je inspiratie hebt gegeven! En dan OOK nog eens linken naar mijn blog, thank you very much! Groetjes en vooral lekker door blijven plakken! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.