dinsdag 18 februari 2014

Cadeautje

Mijn zusje was jarig en vroeg of ik voor haar een baret wilde haken. Supercool! Ik vind het echt leuk om iets voor iemand z'n verjaardag te maken! Nu besloot ik om 't eens een keer wat beter aan te pakken en wat bolletjes van 't een of 't ander in een echte handwerkwinkel te kopen en niet bij de action.

Ik met 'n tas vol goede moed daarheen in de hoop ook nog een handig advies te krijgen of een inschatting van de hoeveelheid. Maar dat viel me eigenlijk wel een beetje tegen. Maar hoe dan ook, hij is af en m'n zusje vond 'm mooi.

Gemaakt van 't patroon van knutsel-mam. 'k Heb haaknaald 3.5 gebruikt, ipv 3, waardoor hij niet meer voor 'n meisje van 16, maar gewoon voor 'n volwassene is.
Echt een fijn patroon! Ik maakte eerder een baret, maar die 'flap' was zogezegd niet groot genoeg. 'k Wil 'm zeker nog een keer gaan maken!


'n Armbandje erbij (stokjes gehaakt).


't Idee zag ik 'n keer op Welke geloof ik. 

4 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd met je zusje!
  wat een prachtige baret heb je voor haar gemaakt zeg! & ook nog eens een mooi armbandje! Ze is lekker verwend door dr zus ;)

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi patroon, leuk gedaan! En gefeliciteerd met je zus natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, nog gefeliciteerd met je zus! Ze glimt helemaal als ze 'm draagt!
  Gr. MCV

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om zelf een kadootje te maken inderdaad! :) Hij is echt mooi geworden!!
  Nog van Harte met je zusje :)

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.