woensdag 27 november 2013

Creatief?

Het gebeurt nog wel eens. Je zit op een vergadering, of je bent de taken aan het verdelen voor een opdracht of, vul zelf maar in....

en er wordt jouw kant opgekeken: 'jij bent nogal creatief hè?'
Of gewoon als compliment: 'o meisje, wat ben jij creatief'.  Meestal knik ik braaf (het is tegenwoordig tenslotte niet meer in de mode verlegen te zijn, of niet met complimenten om te kunnen gaan) maar ik vind mezelf niet creatief. En nee, dat is geen valse bescheidenheid.

Waarom niet? Ik vind iemand creatief alstie zelf creëert. Zelf bedenkt. En dat kan ik niet hoor. Ik zie overal leuke ideeën en die kopieer ik gewoon (altijd netjes met bron).

Maar wie weet wordt ik toch nog creatief want ik ben bezig met een eigen klein mini-ontwerpje. Ik heb het nog nooit ergens gezien (het zal vast bestaan) en het is voor iemand. Dus ik kan het nog niet zo goed laten zien.

Ik ben geïnspireerd door iets wat aan mijn kastdeur hangt... Meer informatie volgt:) (En nu niet denken dat het iets bijzonders is).

O ja en eigenlijk heb ik zwarte katoen nodig, maar die heb ik niet, dus doe ik het met donkerrood:)

1 opmerking:

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.