dinsdag 30 juli 2013

Draadjes..


Van de draadjes die ik onlangs kreeg, ben ik lekker gaan macrameeën. (Leuke patronen op friendship-bracelets! Het visjespatroon heb ik er vandaan.)


En deze ga ik nog even keer afmaken:) De bovenste is van zeeman wol (grote stappen snel thuis, lekker stoer), de onderste van de gekregen draadjes. (Volgens mij is dat katoen). 

Iemand nog leuke knooptips/patronen sites?

3 opmerkingen:

 1. Oh ik heb op dit moment één aan mijn arm hangen! maar ik hou daar echt zo fel van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Ik ben er op het moment ook mee bezig! De site die jij noemt doet het niet, je bedoelt denk ik http://friendship-bracelets.net/ dat is inderdaad een hele leuke site en je kunt er ook je eigen patronen voor armbandjes ontwerpen, super leuk! :-) Verder is er ook nog een leuke Duitse site, http://www.freundschaftsbaender.at/
  Groetjes, Janne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Janne
   Ej! bedankt, de site klopte inderdaad niet. Als het goed is nu wel:) Ben benieuwd naar wat jij aan het maken bent!
   Ben je ook wel eens met alpha patronen bezig (geweest)? Ik ben daar nu de tweede van aan het doen, maar vind het nog lastig om die netjes te krijgen.

   Groet!

   Verwijderen

Over mij

Mijn foto
Ik ben Corline, 21 jaar en regelmatig aan het 'hatseflatsen'. Dat betekent voor mij: lekker knutselen met dingen die zo min mogelijk kosten of toch weggegooid worden. Ik ben niet ergens supergoed in, maar probeer gewoon, doe ideeën op en deel ze hier graag weer.